Etusivu Miljöö Hevosasukkaat Tallin palvelut Tiimi BlogiTervetuloa!

Katriinan talli on virtuaalinen harrastetalli, jonka toiminta koostuu laajasta ratsukeskeisestä tarjonnasta. Tarjoamme edullisia karsinapaikkoja, hoidamme ulkopuolisia hevosia tarvittaessa kattavalla täysihoidolla, annamme omia hevosiamme hoitohevosiksi ja järjestämme ratsastustunteja. Kivan porukan kanssa mennään mieluusti myös maastolenkeille. Meillä kasvaa kahdessa pihatossa myös omia suomenhevoskasvatteja (etuliitteellä Riinalan).

Meidän talli perustettiin loppukesästä 2014. Aivan lapsen kengissä tuntuu silti koko paletti olevan edelleen ja jatkuvasti ollaan kyllä hakemassa sitä meidän omaa juttua ja linjaa hevostallin toiminnassa. Nykyisiin toimivampiin tiloihimme muutimme syksyllä 2015. Toiminnasta vastaa Katriina ja Mikko Iso-Pyökkäri sekä Sanna Paljakka.

Tallin arvoina on nähtävissä sekä ihmisten että eläinten henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä luonnonläheisyys. Meille hevonen on kaveri, vierellä elämässä kulkeva kokeva ja tunteva eläin, jonka omat taipumukset ja tarpeet pyritään ottamaan harrastustoiminnassa mahdollisimman hyvin huomioon. Hevonen on ihmisen hyötyeläin, jonka omaa tahtoa on kuitenkin kunnioitettava nöyrästi.

Tervetuloa meille!

Yst.terv. Katriina I. koko tallin puolesta
[email protected]
VIRTUAALITALLI / TEKIJÄNOIKEUDET JA KIITOKSET