PIKKUPELLON TALLI


Tervetuloa Pikkupellon tallille!

Lämpimästi tervetuloa virtuaalisen Pikkupellon tallin nettisivuille. Olemme poneja pienimuotoisesti kasvattava vuonna 2013 perustettu talli. Keskitymme newforestinponeihin, mutta myös ratsuponi ja welsh ovat tuttuja rotuja meille. Lisäksi aikeissa on ryhtyä kasvattamaan pienimuotoisesti myös connemaranponeja. Kaikkien rotujen kasvattaminen on alkutekijöissä, mutta toiveet tulevien vuosien kasvatustöistä ovat suuria.

Poniemme kanssa keskitytään koulu- ja/tai estekilpailuiden kisaamiseen, päiväkirjamerkintöihin ja muutamiin jälkeläisiin. Tavoitteena on useimmiten lajikohtaiset laatuarvostelut, minkä myötä myös rotu- ja yleislaatuarvostelut odottavat poneja kulman takana. Näyttelyt ja kantakirja ei varsinaisesti kuulu meidän toimintaamme, vaan keskitymme ratsastustoimintaan ja hyviin käyttöponeihin. Kantakirjakelpoiset ponit kuitenkin pyritään kantakirjaamaan.

Tallia ylläpitää Uppe (VRL-11253)
@: [email protected]
Ota rohkeasti yhteyttä siitos- ja ostoasioissa!

Olemme VRL:n hyväksymä siittola.
Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!


Linkkilista ponitalleista

Yhteistyötallina Cadogan Ponies (conn, nf, welsh)


Tallikalenteri

01.-10.09.2016 KRJ:n alaiset koulukisat x10Huomioithan, että Pikkupelto on virtuaalitalli. Kaikki materiaali on tallin omaisuutta, jollei toisin mainita.
Sivun koristekuva © Senna Raiski / Vapaasti kopioitavaa. Ulkoasun taustakuva © Inspiration Gallery.