VILLAHAAN SUOMENHEVOSETVILLAHAKA ON MUUTTANUT TUNTURIPONIIN!


Klikkaa itsesi meidän uusille sivuille, myös hevosten sivut ovat muuttamassa pikkuhiljaa!
http://tunturiponi.net/uppe/villahaka/       

Villahaka, tuo yksi virtuaalinen suomenhevostalli kymmenien ja taas kymmenien muiden joukossa, on reipas tavoitteellinen hevostila virtuaalisen Suomen pohjoisemman puolen korpimaisemissa. Villahaka on sekoitus perinteitä ja uusia tuulia, tarinoita ja tiukkapipoista tavoitteiden saavuttamista. Kasvatamme suomen(pien)hevosia viiden vuoden kokemuksella. Enenevissä määrin yleispainotteisiin ratsuihin keskittyvä hevostila on matkan varrella laajentunut suurehkoihin mittoihin, joissa se nyt pyrkii vastaamaan sekä laadullisiin että määrällisiin vaatimuksiin virtuaalisella suomenhevoskentällä.

Toimintamme alkuna ja juurena pidämme evm-sukuisia kantahevosiamme ensimmäisiltä toimintavuosiltamme. Ehkä sinäkin tunnet meidät juuri oriemme Murskavoiton ja Neron Nuotin kautta. Oman hevosesi suvussa saattaa vaikuttaa myös kantatammamme Tampuriini tai Lystin Elma. Meillä asustelee niin hevos- kuin ponikokoisiakin ratsuja, jotka soveltuvat koulu- ja/tai estekentille. On meille eksynyt lisäksi myös muutama valjakkoa kilpaillut hevonen sekä kantakirjakelpoisia valioyksilöitä. Kaikista ohjenuorista ja kirjoittamattomista säännöistä ollaan pikkuhiljaa matkan varrella luovuttu ja tällähetkellä Villahaka tuntuukin olevan omalla painollaan eteenpäin rullaava kirjava paletti uutta ja vanhaa linja, koulua ja esteitä sekä tarinaa ja mahtavia menestystarinoita.

Tervetuloa tutustumaan elämäni hevostalliin!


Uppe (VRL-11253)

[email protected]

Kouluratsastusjaos myönsi Villahaalle 01.12.2016
Kahden tähden kouluhevoskasvattajan palkinnon!Mitä meille kuuluu?

Tallilla tapahtuu vuoden ympäri.
Ajankohtaiset tapahtumat ja
uusimmat hevosuutiset löydät
kuulumistemme lomasta.

» Lue ajankohtaisia uutisia

Villahaka on VRL:n hyväksymä siittola

Otamme usein osaa kivoihin jaoksenalaisiin
tapahtumiin. Kannatamme myös hevosten
rekisteröimistä, vaikka allekirjoittanut onkin
asiassa saamaton. Liittoon kuuluminen on pop!

» Tykkää meistä VRL:n tallilistalla!

Villahaan synty ja kehitys

Tiedätkö miten meistä tuli me?
Värikkäällä taustalla varustetun
suomenhevostallimme vaiheista
voit lukea historiasivulta.

Linkki historiikkiin tulossa 01/2017


YHTEISTYÖTALLINA RUNORATSUT

Teemme kattavaa yhteistyötä monen vuoden kokemuksella Runoratsujen kanssa. Ystävätallimme toiminta pyörii pääasiassa tavoitteellisen suomenhevoskasvatuksen ympärillä. Runoratsut tunnistaa laadukkaista, glitterissä pyöritellyistä suomenhevosista, jotka ovat mahtipontisesti lähteneet valloittamaan virtuaalista suomenhevoskenttää. Tämä meidän syvästi ihailema suht tuore virtuaalitalli tunnetaan omistajan sanojen mukaan kuitenkin ihan tavallisena, aktiivisena suomenhevoskasvattajana. Villahaalla ja Runoratsuilla on ollut paljon yhteisiä intressejä niin suomenhevosten kuin muidenkin rotujen suhteen. Olemme matkan aikana lainanneet hevosia toistemme käyttöön ja tehneet yhteistyötä myös kilpailutuksen ja valmentautumisen saralla.

Luonnollisesti myös meikäläisiä on kulkeutunut ajan myötä Runoratsujen omistukseen. Melinalla on tällähetkellä omistuksessaan yhteensä kymmenkunta Villahaan kasvattamaa suomenhevosta, jolle kaikille on annettu kyllä äärimmäisen hyvä koti. Vaikka jo rakastava koti itsessään on upea löytö, on silti pakko mainita monien Runoratsuissa asuvien kasvattieni lunastaneen jo Kouluratsatusjaoksen laatuarvostelun ensimmäisen palkinnon meriitteihinsä.

SUOMENHEVOSTALLEJA

Myös näistä me tykätään ♥

Fiktio
Jukola
Kuuralehto
Mörkövaara
Seljasaari
Vähäpelto
VIRTUAALITALLI / SIVUN KORISTEKUVAT © VRL-01811 & RANSU.KUVAT.FI