OLEMME MUUTTANEET!

Vuonohevostalli Lykkelig on muuttanut. Toiminta on jatkunut entiseen tapaan osoitteessa http://tunturiponi.net/uppe/lykkelig/!
Myös kaikkien vuonohevosten sivut siirretään pikkuhiljaa uuteen osoitteeseen.Tervetuloa vuonohevostallille!

Tervetuloa tutustumaan virtuaalisen vuonohevostalli Lykkeligin toimintaan. Olemme kasvattaneet vuodesta 2014 laadukkaita koulupainotteisia norjanvuonohevosia kilpailukentille sekä jatkamaan sukuaan muiden kasvattajien omistuksessa. Hyväluonteisia vuonohevosia myydään myös mieluusti ratsastuskouluihin ja yksityiseen harrastuskäyttöön. Olemme alusta asti keskittyneet uusiin lyhytsukuisiin linjoihin, joten tuomme aika-ajoin myös uusia tuontihevosia naapurimaistamme meille kilpailemaan ja mukaan kasvatustoimintaan.

Hevosemme ulkoilevat suurimman osan päivästä ja yöpyvät tilavassa tallirakennuksessa. Sään salliessa hevoset ovat ympäri vuorokauden ulkona suurissa pihattomaisissa ulkoilutarhoissa luonnonmukaisessa maastossa. Kaikki vuonohevosemme pääsevät ikään katsomatta vähintään kaksi kertaa viikossa maastoon: näin hevoset tottuvat maasta käsin tai ratsastaja selässään pienestä pitäen luonnon oikkuihin ja tämän myötä meillä on antaa kasvateillemme maastovarmuustakuu!

Yhteydentotot:VIRTUAALITALLI